Αρχική Select Language ηλεκτρονικοί πίνακες, συστήματα χρονομέτρησης, ηλεκτρονικές πινακίδες LED, ηλεκτρονικά χρονόμετρα, φωτεινοί πίνακες

Ολυμπίακοί Αγώνες "Αθήνα 2004"

 
Πελάτες Αθλητικές Διοργανώσεις Ολυμπιακοί Αγώνες
  ηλεκτρονικοί πίνακες, συστήματα χρονομέτρησης, ηλεκτρονικές πινακίδες LED, ηλεκτρονικά χρονόμετρα, φωτεινοί πίνακες   Το 2004 η Ελλάδα φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς αγώνες "Αθήνα 2004", που αποτελούν το πιο σημαντικό αθλητικό γεγονός με τους καλύτερους αθλητές, εκατομμύρια θεατές και υψηλού επιπέδου τεχνολογικές απαιτήσεις.

Η TANCo, συνεχίζοντας τη μακροχρόνια παράδοσή της, ως πρωτοπόρος σε τεχνολογικά και μηχανολογικά έργα και κατέχοντας την πείρα από παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εγκατέστησε 6 μεγάλους ηλεκτρονικούς πίνακες (πάνω από  180 m2 ο καθένας) σε 3 Εθνικά Στάδια ποδοσφαίρου και στίβου.

Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία και τα προϊόντα της TANCo προσέφεραν ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, η TANCo προσέφερε πλήρη υποστήριξη κατά τη διάρκεια των αγώνων με παρουσία τεχνικών και χειριστών και έλαβε επαίνους από την Ολυμπιακή Επιτροπή των αγώνων "Αθήνα 2004".

Η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν καταστήσει την TANCo μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο στο χώρο του ηλετρονικού εξοπλισμού και της χρονομέτρησης Αθλητικών γεγονότων. 
 Εταιρεία Προϊόντα Έργα Αντιπρόσωποι Περισσότερα
Δραστηριότητες
Φιλοσοφία
Άνθρωποι
Ιστορία
R&D
Πιστοποιητικά
Αθλητισμός
Πληροφόρηση Επιβατών
Πληροφόρηση Κοινού
Διαχείριση Κυκλοφορίας
Πελάτες
Αθλητικές Διοργανώσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες
Φωτογραφικό Υλικό
Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ασία
Αφρική
Συνεργάτες
Υποστήριξη
Επικοινωνία
Χάρτης Πλοήγησης
Καριέρα
Επίσημη Ιστοσελίδα        Βρείτε μας στο:
 
Γραφεία Ελαιών 12, 13123 Ίλιον, Αθήνα, Ελλάδα - Τηλ: 210 2618 600, Φαξ: 210 2633 486, e-mail: tanco@tanco.gr
TANCo electronics Α.Ε. - Copyright © 2012 - All rights reserved