Αρχική Select Language ηλεκτρονικοί πίνακες, συστήματα χρονομέτρησης, ηλεκτρονικές πινακίδες LED, ηλεκτρονικά χρονόμετρα, φωτεινοί πίνακες

Αθλητισμός

 
 

Κλειστά Γυμναστήρια

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων, ηλεκτρονικά χρονόμετρα και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, ειδικά σχεδιασμένες για αθλήματα κλειστών γυμναστηρίων όπως καλαθοσφαίριση, χειροσφαίριση, πετοσφαίριση, χόκευ επί πάγου, ποδόσφαιρο σάλας, πάλη, τζούντο, καράτε, taekwondo, κτλ. Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός βασίζεται στην τεχνολογία LED (περίσσοτερες από 100.000 ώρες συνεχούς λειτουργίας) και σχεδιάζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των Διεθνών Ομοσπονδιών.

Περισσότερα.


 
     
 

Κολυμβητήρια

Σε αυτή την  κατηγορία μπορείτε να ανακαλύψετε τα συστήματα χρονομέτρησης υγρού στίβου της TANCo electronics, που είναι κατάλληλα για αγώνες κολύμβησης (σύστημα AIONAS), ηλεκτρονικούς πίνακες και χρονόμετρα για αγώνες υδατοσφαίρισης, το ολοκληρωμένο σύστημα βαθμολόγησης για τη συγχρονισμένη κολύμβηση (σύστημα AISTHESIS). Τα ηλεκτρονικά συστήματα για αγώνες υγρού στίβου σχεδιάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της FINA.

Περισσότερα.


 
     
 

Στάδια και Γήπεδα  

Η TANCo electronics, τις τελευταίες 3 δεκαετίες, σχεδιάζει και παράγει ολοκληρωμένες λύσεις για γήπεδα ποδοσφαίρου και στίβου, γήπεδα τέννις κτλ. Η TANCo προσφέρει στους πελάτες της μεγάλες εφαρμογές άριστης ποιότητας σε ηλεκτρονικούς πίνακες αποτελεσμάτων ή οθόνες LED. Οι πίνακες και οι οθόνες είναι υψηλής απόδοσης ώστε να ανταποκρίνονται στις δύσκολες συνθήκες που χαρακτηρίζουν τα ανοικτά γήπεδα (φωτεινότητα, ανθεκτικότητα, στεγανότητα, ορατότητα από μεγάλη απόσταση), προσφέροντας ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα


 
 Εταιρεία Προϊόντα
Έργα
Αντιπρόσωποι
Περισσότερα
Δραστηριότητες
Φιλοσοφία
Άνθρωποι
Ιστορία
R&D
Πιστοποιητικά
Αθλητισμός
Πληροφόρηση Επιβατών
Πληροφόρηση Κοινού
Διαχείριση Κυκλοφορίας
Πελάτες
Αθλητικές Διοργανώσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες
Φωτογραφικό Υλικό
Ευρώπη
Μέση Ανατολή
Ασία
Αφρική
Συνεργάτες
Υποστήριξη
Επικοινωνία
Χάρτης Πλοήγησης
Καριέρα
Επίσημη Ιστοσελίδα        Βρείτε μας στο:
 
Γραφεία Ελαιών 12, 13123 Ίλιον, Αθήνα, Ελλάδα - Τηλ: 210 2618 600, Φαξ: 210 2633 486, e-mail: tanco@tanco.gr
TANCo electronics Α.Ε. - Copyright © 2012 - All rights reserved